Ételtcsakokosan

Cilinek hívnak, férjemmel és kislányommal élek. Egy átlagos, dolgozó, családanya vagyok. Mint háziasszony nagyon fontos számomra a szeretteim egészsége. Épp ezért nyitott szemmel járok a világban, és igyekszem észrevenni a jó és hasznos dolgokat. Szívesen sütök-főzök és alkotok újdonságokat a konyhában, figyelve arra, hogy ami az asztalunkra kerül, az valóban finom és kifogástalan minőségű legyen. A blogírással, remélem, sok olvasóhoz el tudom juttatni üzenetemet, hogy kis odafigyeléssel is nagy változásokat lehet elérni, akár az élelmiszerbiztonság terén is.

Ötleteiteket, témajavaslataitokat, vagy észrevételeiteket és kérdéseiteket várom a ciliblogja@gmail.com címre!

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mit jelent ez a mondat a szalámin?…

eteltcsakokosan

Bevásárlás II.

eteltcsakokosan

Vajon miért csomagolják nejlonba…?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató