Ételtcsakokosan

Cilinek hívnak, férjemmel és kislányommal élek. Egy átlagos, dolgozó, családanya vagyok. Mint háziasszony nagyon fontos számomra a szeretteim egészsége. Épp ezért nyitott szemmel járok a világban, és igyekszem észrevenni a jó és hasznos dolgokat. Szívesen sütök-főzök és alkotok újdonságokat a konyhában, figyelve arra, hogy ami az asztalunkra kerül, az valóban finom és kifogástalan minőségű legyen. A blogírással, remélem, sok olvasóhoz el tudom juttatni üzenetemet, hogy kis odafigyeléssel is nagy változásokat lehet elérni, akár az élelmiszerbiztonság terén is.

Ötleteiteket, témajavaslataitokat, vagy észrevételeiteket és kérdéseiteket várom a ciliblogja@gmail.com címre!

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Óvodákat látogat az Ételt csak okosan

eteltcsakokosan

„Nonprofit nagyker vagyunk”

eteltcsakokosan

Fenyőrügyszirup

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató