Ételtcsakokosan

Elköltözött a Gyermekprogram

2022. június 21.

Az ifjabb generáció tudásának bővítése az élelmiszerbiztonságról továbbra is nagyon fontos küldetése a Nébih programjainak, ezért jött létre egy összefoglaló honlap a Nébih Oktatás.

Oktatási anyagok, nagyköveti programok, hírek, aktualitások és még sok értékes tartalom. Kövessétek a Nébih gyermekprogramját a www.nebihoktatas.hu oldalon!

Kapcsolódó tartalmak


Kívül belül szépít az uborka

Az uborka levelét, termését és gyökerét már régóta hasznosítják az ismert jótékony hatásai miatt. Nagyon gazdag ásványi anyagokban, főként foszfor, kálium, magnézium, nátrium és vastartalma jelentős, ezen kívül sokféle vitamint is tartalmaz.
Tovább olvasom

Páratlan páros – cseresznye és meggy

Május és június nem telhet el anélkül, hogy cseresznye és meggy ne kerüljön az asztalunkra. A piacon és a kertekben nagyon sokféle fajtával találkozhatunk és nem is mindig könnyű eldönteni elsőre, hogy melyikkel van dolgunk, különösen akkor, ha a cseresznye és a meggy vérvonala keveredik.
Tovább olvasom

Related posts

Biztonság a konyhában

eteltcsakokosan

Így lesznek nem csak finomak, de biztonságosak is a grillzöldségek

Nagy-RicsoyN

A nyers tej fogyasztás kockázatai

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató