Az egy hétig szobahőmérsékleten tartott camembert ehető? (A fehér penész kicsit már bebarnult, nagyon erős íze van.)
A terméken fel van tüntetve, hogy milyen hőmérsékleti körülményeken kell tárolni addig, hogy biztonságosan fogyasztható legyen a feltüntetett időpontig. A nem megfelelő hőmérsékleten történő tárolás olyan mikroorganizmusok elszaporodásához vezet, amelyek megbetegedést okoznak.
Kapcsolódó tartalmak
Allergén az ételekben…
Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?
Tovább olvasom
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom