Ételtcsakokosan

Ehető még…?

2019. október 10.

Az egy hétig szobahőmérsékleten tartott camembert ehető? (A fehér penész kicsit már bebarnult, nagyon erős íze van.)

A terméken fel van tüntetve, hogy milyen hőmérsékleti körülményeken kell tárolni addig, hogy biztonságosan fogyasztható legyen a feltüntetett időpontig. A nem megfelelő hőmérsékleten történő tárolás olyan mikroorganizmusok elszaporodásához vezet, amelyek megbetegedést okoznak.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Milyen kritériumoknak kell megfelelni?…

eteltcsakokosan

Szottyosan jó!

eteltcsakokosan

Hány napja tojt tojásról beszélhetünk?…

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató