Ételtcsakokosan

Édes élet: Trattoria Pomo D’Oro

2013. október 8.
pomodoro5-1024x682

Facebook-játékunk októberi nyertese ebben az étteremben költheti el vacsoráját  három barátjával. Íme egy kis kedvcsináló!

  pomodoro5-1024x682Ugye, tudják, hogy az olasz konyha meghatározó alapanyaga a paradicsom? A Pomo D’Oro aranyalmát jelent, egybeírva pedig – pomodoro – paradicsomot. Fontos számunkra a tradíció ápolása, de az eredetiség is: konyhafőnökünk, Rosario az igazi hagyományos olasz étkek elkészítése mellett saját receptgyűjteményéből is válogat. Vendégtérben készülő fogásaink nagy népszerűségnek örvendenek, mert nem csupán látványukkal nyűgözik le a hozzánk betérőket, de az ízük is sokáig emlékezetes marad.

Nap mint nap új ételekkel, érdekességekkel, kuriózumokkal várjuk vendégeinket, mint például a ritkán fellelhető gombák, friss halkülönlegességek, évszakhoz igazodó friss zöldségek. Pizzakészítő mesterünk pedig Tommaso, aki fatüzelésű kemencében süti ropogósra vékony tésztájú, tradicionális olasz pizzáinkat.

pomodoro4-Jahner_Attila-1024x682A borkínálat frissítéséről sem feledkezünk meg: a közel 100 féle olasz és 100 féle magyar borból 30 fajta bort tartunk mindig nyitva – aki tehát egyszerre többféle bort szeretne kóstolni, nálunk megteheti! Most már van saját pékségünk és – Davide cukrászmesterünk vezetésével – kézműves cukrászatunk is működik a budapesti Arany János utcában, ahol szeretném átadni mindenkinek a dolce vita életérzést, a szenvedélyes, mélyreható, olasz gasztronómia iránti szeretetemet.

Ciao!

Gianni

 
Bővebb információ és elérhetőség:
Cím:1051 Budapest, Arany János u. 9.
Asztalfoglalás: (+36-1) 302-64-73
Nyitva tartás: minden nap 12h-24h
E-mail: info@pomodorobudapest.com
Web: http://www.pomodorobudapest.com/
https://www.facebook.com/pomodorobudapest
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mindent a medvehagymáról II.

eteltcsakokosan

Tiszta pont a konyhában

eteltcsakokosan

Itt van az ősz, itt van újra…az almaszezon

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató