Ételtcsakokosan

Édes élet: Trattoria Pomo D’Oro

2013. október 8.
pomodoro5-1024x682

Facebook-játékunk októberi nyertese ebben az étteremben költheti el vacsoráját  három barátjával. Íme egy kis kedvcsináló!

  pomodoro5-1024x682Ugye, tudják, hogy az olasz konyha meghatározó alapanyaga a paradicsom? A Pomo D’Oro aranyalmát jelent, egybeírva pedig – pomodoro – paradicsomot. Fontos számunkra a tradíció ápolása, de az eredetiség is: konyhafőnökünk, Rosario az igazi hagyományos olasz étkek elkészítése mellett saját receptgyűjteményéből is válogat. Vendégtérben készülő fogásaink nagy népszerűségnek örvendenek, mert nem csupán látványukkal nyűgözik le a hozzánk betérőket, de az ízük is sokáig emlékezetes marad.

Nap mint nap új ételekkel, érdekességekkel, kuriózumokkal várjuk vendégeinket, mint például a ritkán fellelhető gombák, friss halkülönlegességek, évszakhoz igazodó friss zöldségek. Pizzakészítő mesterünk pedig Tommaso, aki fatüzelésű kemencében süti ropogósra vékony tésztájú, tradicionális olasz pizzáinkat.

pomodoro4-Jahner_Attila-1024x682A borkínálat frissítéséről sem feledkezünk meg: a közel 100 féle olasz és 100 féle magyar borból 30 fajta bort tartunk mindig nyitva – aki tehát egyszerre többféle bort szeretne kóstolni, nálunk megteheti! Most már van saját pékségünk és – Davide cukrászmesterünk vezetésével – kézműves cukrászatunk is működik a budapesti Arany János utcában, ahol szeretném átadni mindenkinek a dolce vita életérzést, a szenvedélyes, mélyreható, olasz gasztronómia iránti szeretetemet.

Ciao!

Gianni

 
Bővebb információ és elérhetőség:
Cím:1051 Budapest, Arany János u. 9.
Asztalfoglalás: (+36-1) 302-64-73
Nyitva tartás: minden nap 12h-24h
E-mail: info@pomodorobudapest.com
Web: http://www.pomodorobudapest.com/
https://www.facebook.com/pomodorobudapest
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Segítség elkezdődött az iskola!

eteltcsakokosan

Kávétermesztés

eteltcsakokosan

Mielőtt elindulunk nyaralni!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató