Ételtcsakokosan

Braun Melinda Debóra mézeskalács receptje

2016. január 27.

Hozzávalók:BraunMelindaDebóra7éves

  • 1 kg liszt,
  • 3 kk szódabikarbóna,
  • 30 dkg méz,
  • 30 dkg ráma margarin,
  • 30 dkg porcukor,
  • fél csomag mézeskalács fűszerkeverék.

Ezt a mézes, margarinos, porcukros részt fel kell melegíteni amíg a margarin el nem olvad. 3 db tojást felverni, hozzáadni a hűlt masszához meg a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk. 1 éjszakára pihentetjük, azután nyújtjuk, szaggatjuk, sütjük. Díszítjük.

Jó volt együtt dolgozni a kislányommal. Kellemes időtöltés volt együtt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mindig legyen tiszta az edényszárítód!

eteltcsakokosan

Vajon felhasználható még…?

eteltcsakokosan

Sűrítés, rántás, habarás

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató