Ételtcsakokosan

Braun Melinda Debóra mézeskalács receptje

2016. január 27.

Hozzávalók:BraunMelindaDebóra7éves

  • 1 kg liszt,
  • 3 kk szódabikarbóna,
  • 30 dkg méz,
  • 30 dkg ráma margarin,
  • 30 dkg porcukor,
  • fél csomag mézeskalács fűszerkeverék.

Ezt a mézes, margarinos, porcukros részt fel kell melegíteni amíg a margarin el nem olvad. 3 db tojást felverni, hozzáadni a hűlt masszához meg a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk. 1 éjszakára pihentetjük, azután nyújtjuk, szaggatjuk, sütjük. Díszítjük.

Jó volt együtt dolgozni a kislányommal. Kellemes időtöltés volt együtt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Áramszünet és az élelmiszer-biztonság

eteltcsakokosan

Hogy óvjuk meg kenyerünket a penésztől?

eteltcsakokosan

Valentin napi afrodiziákumok

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató