Ételtcsakokosan

Bíró utcai Óvoda

2019. február 5.
IMG_20181114_104021.jpg

Ezen a héten a XII. kerületi, Bíró utcai Óvoda középső- és nagycsoportos gyerkőceinél jártunk. Hatalmas lelkesedéssel és kíváncsisággal vettek részt a játékokban, amely során felhívtuk a figyelmüket arra, hogy a közelgő ünnepek alatt se feledkezzenek meg – szüleikkel közösen – a megvásárolt élelmiszerek helyes tárolásáról és a kézmosás fontosságáról.

Kapcsolódó tartalmak


Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Biztonság – forró napokon is

Itt a nyár, a forróság, olvadozunk, mint a vaj. Ilyenkor még nagyobb odafigyelést igényel egy kerti parti menüjének megtervezése, előkészítése. Milyen ételekkel és hogyan készüljünk a forró napokra, hogy ne egy gyomorrontás vessen véget a nyaralásnak?
Tovább olvasom

Related posts

Egyre népszerűbbek a termelői piacok

eteltcsakokosan

Tanácsok utazóknak

eteltcsakokosan

Ne hagyjuk az utolsó utáni pillanatra!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató