Ételtcsakokosan

Olíva olaj

2021. július 26.

olFelhasználási javaslat

1

A olajok jellegzetes romlása az oxidáció okozta avasodás, ilyenkor az olajnak jellegzetes avas illata lesz, ilyenkor már ne használjuk.

2

A használt sütőolajat nem szabad a lefolyóba önteni. Benzinkutakon, lakosság hulladékudvarokon térítésmentesen leadható.

3

Ne süssünk elhasználódott zsiradékkal.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Gyümölcsök és zöldségek fogyasztásakor is fő a biztonság!

eteltcsakokosan

Mi az a hőmérsékleti veszélyzóna?

eteltcsakokosan

Készíts szörpöt akácvirágból

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató