Ételtcsakokosan

Édesburgonya

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

Édesburgonya vásárlásakor mindig ügyeljünk arra, hogy friss példányokat válasszunk. Héja feszes, sima, tapintásra kemény legyen. Száraz, hűvös helyen tároljuk, de ne tegyük hűtőbe, mert megkeseredik, ugyanis 10 °C alatt a benne lévő cukor keményítővé alakul.

2

A zöldségek darabolásához külön vágódeszkát használjunk.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Habtejszínes foszlós kalács

eteltcsakokosan

Segítség a mindennapjainkban

Nagy-RicsoyN

Mennyi ideig ehető?…

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató