Ételtcsakokosan

Csokoládé

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A csokoládét fénytől, intenzív szagoktól és illatoktól, nedvességtől és magas páratartalomtól védve tároljuk. Az optimális tárolási hőmérséklet 12-20 °C között van.

2

Helyes tárolási körülmények között az étcsokoládé akár másfél évig, a tejcsokoládé egy évig is eltartható.

3

Mindig nézzük meg a minőség megőrzési időt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mi kerül az ünnepi asztalra Európában?

eteltcsakokosan

Se nem körte se nem alma

eteltcsakokosan

Mi van egy tál ételben? – Interjú Bernáth Józseffel

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató