Ételtcsakokosan

Ananász

2021. július 23.

Felhasználási javaslat

1

Az ananász akkor érett, ha az alja már nem kemény, kellemes illatot áraszt, és a belső levelek könnyedén kitéphetők. Mindenképpen érett gyümölcsöt vásároljunk, mert az ananász nem utóérő fajta, így aki azt gondolja, majd otthon vár vele pár napot, mielőtt elfogyasztja, csalódni fog.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Vajon miért csomagolják nejlonba…?

eteltcsakokosan

10 dolog, amit az avokádóról tudni kell

eteltcsakokosan

Támpont a tudatossághoz – interjú dr. Bognár Lajos országos főállatorvossal

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató