Ételtcsakokosan

A Kispesti Bóbita Óvodában jártunk

2019. október 30.
IMG_20191018_085727.jpg

Az új tanítási év elérkezésével az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a óvodásoknak szóló foglalkozásunk zárhatta a Kispesti Bóbita Óvodában megrendezett „Egészség hetet”. A középsős és nagy csoportos ovisok lelkesen teljesítették a játékos feladatokat. Miután büszkén elszavalták saját kézmosó versikéjüket, az élelmiszerek gyorsan bekerültek a hűtőszekrényünk megfelelő polcaira.

 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Nyári nagy vendégvárás

eteltcsakokosan

10 dolog… amit a paprikáról tudni kell

eteltcsakokosan

Hány napig fogyasztható…?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató