Ételtcsakokosan

A Kispesti Bóbita Óvodában jártunk

2019. október 30.
IMG_20191018_085727.jpg

Az új tanítási év elérkezésével az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a óvodásoknak szóló foglalkozásunk zárhatta a Kispesti Bóbita Óvodában megrendezett „Egészség hetet”. A középsős és nagy csoportos ovisok lelkesen teljesítették a játékos feladatokat. Miután büszkén elszavalták saját kézmosó versikéjüket, az élelmiszerek gyorsan bekerültek a hűtőszekrényünk megfelelő polcaira.

 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Miért kell kezet mosni?

eteltcsakokosan

Virágzó teák

eteltcsakokosan

Hűtés melegben

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató