Szabad leértékelt felvágottat venni? Azért leértékelt a pultban, mert már kezd rossz lenni, vagy túl sok van belőle?
A kereskedelemben több helyen látható, hogy minőségmegőrzési idő lejárata előtt csökkentik a termék árát és olcsóbban jut hozzá a fogyasztó. A minőségmegőrzési időn belül a „leértékelt „ termék” biztonsággal fogyasztható.
Kapcsolódó tartalmak
Allergén az ételekben…
Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?
Tovább olvasom
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom