Ételtcsakokosan

Szabad leértékeltet venni…?

2019. szeptember 25.

Szabad leértékelt felvágottat venni? Azért leértékelt a pultban, mert már kezd rossz lenni, vagy túl sok van belőle?

A kereskedelemben több helyen látható, hogy minőségmegőrzési idő lejárata előtt csökkentik a termék árát és olcsóbban jut hozzá a fogyasztó. A minőségmegőrzési időn belül a „leértékelt „ termék” biztonsággal fogyasztható.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Konyhai gyakorlatot vizsgáltak

eteltcsakokosan

Vitaminhiány tünetei

eteltcsakokosan

Tavaszi ropogós

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató