Ételtcsakokosan

XV. kerületi Hétszínvirág Összevont Óvoda

2019. február 5.
IMG_20190116_105210-1.jpg

Programunk legújabb helyszíne a XV. kerületi Hétszínvirág Összevont Óvoda volt, ahol közel 100 lelkes óvodással találkozhattunk. A gyerkőcök játék közben sajátíthatták el a bevásárlással és az élelmiszerek helyes tárolásával kapcsolatos ismereteket. Közösen is gyakoroltuk a helyes kézmosás mozdulatait, majd büszkén adták elő saját kézmosó éneküket. A foglalkozás során saját élményeiket is elmesélték, amellyel még színesebbé varázsolták az együtt eltöltött időt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Babaételek házilag, mire figyeljünk?

eteltcsakokosan

Kell engedély egy óvodai farsanghoz…?

eteltcsakokosan

Milyen adatokat tartalmaz?…

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató