Ételtcsakokosan

XV. kerületi Hétszínvirág Összevont Óvoda

2019. február 5.
IMG_20190116_105210-1.jpg

Programunk legújabb helyszíne a XV. kerületi Hétszínvirág Összevont Óvoda volt, ahol közel 100 lelkes óvodással találkozhattunk. A gyerkőcök játék közben sajátíthatták el a bevásárlással és az élelmiszerek helyes tárolásával kapcsolatos ismereteket. Közösen is gyakoroltuk a helyes kézmosás mozdulatait, majd büszkén adták elő saját kézmosó éneküket. A foglalkozás során saját élményeiket is elmesélték, amellyel még színesebbé varázsolták az együtt eltöltött időt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Hogyan csomagoljunk az útra?

eteltcsakokosan

Matyi és a fánk

eteltcsakokosan

Minőségvezérelt közétkeztetés

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató