Ételtcsakokosan

Szabad leértékeltet venni…?

2019. szeptember 25.

Szabad leértékelt felvágottat venni? Azért leértékelt a pultban, mert már kezd rossz lenni, vagy túl sok van belőle?

A kereskedelemben több helyen látható, hogy minőségmegőrzési idő lejárata előtt csökkentik a termék árát és olcsóbban jut hozzá a fogyasztó. A minőségmegőrzési időn belül a „leértékelt „ termék” biztonsággal fogyasztható.

Kapcsolódó tartalmak


Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Biztonság – forró napokon is

Itt a nyár, a forróság, olvadozunk, mint a vaj. Ilyenkor még nagyobb odafigyelést igényel egy kerti parti menüjének megtervezése, előkészítése. Milyen ételekkel és hogyan készüljünk a forró napokra, hogy ne egy gyomorrontás vessen véget a nyaralásnak?
Tovább olvasom

Related posts

Ünnepi étkek biztonságosan

eteltcsakokosan

Miért írnak percre pontos szavatossági időt…?

eteltcsakokosan

Halloween és a töklámpás

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató