Ételtcsakokosan

Szabad leértékeltet venni…?

2019. szeptember 25.

Szabad leértékelt felvágottat venni? Azért leértékelt a pultban, mert már kezd rossz lenni, vagy túl sok van belőle?

A kereskedelemben több helyen látható, hogy minőségmegőrzési idő lejárata előtt csökkentik a termék árát és olcsóbban jut hozzá a fogyasztó. A minőségmegőrzési időn belül a „leértékelt „ termék” biztonsággal fogyasztható.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Vihetünk-e közös rendezvényekre házi készítésű süteményeket?

eteltcsakokosan

10 dolog… Amit a körtéről tudni kell

eteltcsakokosan

Mi kell a tökéletes nyaraláshoz?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató