Ételtcsakokosan

Rákospalotai Összevont Óvoda Mozdonyvezető utcai Tagóvoda

2019. április 29.
IMG_20190417_095243.jpg

A Rákospalotai Összevont Óvoda Mozdonyvezető utcai Tagóvoda ovisai vidám énekkel fogadtak bennünket. A kis szakértőink nagy lelkesedéssel vágtak bele a játékos tanulásba, így a hűtőszekrényünk ezúttal sem maradt üresen a foglalkozás végére.

Kapcsolódó tartalmak


Kívül belül szépít az uborka

Az uborka levelét, termését és gyökerét már régóta hasznosítják az ismert jótékony hatásai miatt. Nagyon gazdag ásványi anyagokban, főként foszfor, kálium, magnézium, nátrium és vastartalma jelentős, ezen kívül sokféle vitamint is tartalmaz.
Tovább olvasom

Páratlan páros – cseresznye és meggy

Május és június nem telhet el anélkül, hogy cseresznye és meggy ne kerüljön az asztalunkra. A piacon és a kertekben nagyon sokféle fajtával találkozhatunk és nem is mindig könnyű eldönteni elsőre, hogy melyikkel van dolgunk, különösen akkor, ha a cseresznye és a meggy vérvonala keveredik.
Tovább olvasom

Related posts

Süssünk kalácsot!

eteltcsakokosan

Sonkavásárlásnál mire figyeljünk?

szucseva

Csírák okosan

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató