Ételtcsakokosan

Rajzokon örökítették meg Lestyánékat

2019. augusztus 21.
Mor_Fenykep1080.jpg

Újabb képek következnek olyan általános iskolás tanulókról, akikhez eljutott a Nébih oktató jellegű mesekönyve.

A Móri RMÁI Kazinczy Ferenc Tagiskolájának alsósai órán ismerkedtek meg a Lestyán család rövid történetével, majd ezután lerajzolták az olvasottakat. Sok szép, színes torta készült, és a szereplők is felbukkantak a rajzokon. Köszönjük a fényképeket, és további kellemes olvasást kívánunk az osztálynak!
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Még mik vannak?!

eteltcsakokosan

Gyerekek, vásárlás és élelmiszerbiztonság

eteltcsakokosan

Hűtés melegben

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató