Ételtcsakokosan

Rajzokon örökítették meg Lestyánékat

2019. augusztus 21.
Mor_Fenykep1080.jpg

Újabb képek következnek olyan általános iskolás tanulókról, akikhez eljutott a Nébih oktató jellegű mesekönyve.

A Móri RMÁI Kazinczy Ferenc Tagiskolájának alsósai órán ismerkedtek meg a Lestyán család rövid történetével, majd ezután lerajzolták az olvasottakat. Sok szép, színes torta készült, és a szereplők is felbukkantak a rajzokon. Köszönjük a fényképeket, és további kellemes olvasást kívánunk az osztálynak!
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

10 dolog… Amit a dióról tudni kell

eteltcsakokosan

Tojás helyett

eteltcsakokosan

A Minipoliszban megnyílik a Nébih új standja

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató