Ételtcsakokosan

Miért nem fagyaszthatjuk sokáig?…

2021.04.01.Nincs hozzászólás

Görgess lejjebb!

Miért nem fagyaszthatók a fűszerezett húsok sokáig?

A fagyasztás során is zajlanak mikrobiológiai folyamatok, csak lényegesen lassabban, mint a hűtött, 0-+7C0-on tárolt húsok esetében. A fűszerek is tartalmaznak mikrobákat, a húsok is. A fűszerezett húsok tehát fokozott élelmiszer-biztonsági kockázatot jelenthetnek, ezért szigorúbb mikrobiológiai határértékek vonatkoznak rájuk, mint a friss húsokra. Ezért határoznak meg az élelmiszer előállítók a fagyasztott, fűszerezett termékeikre rövidebb fogyaszthatósági időt.

Legfrissebb cikkek


Biztosan jó, ha „steril”?


Tovább olvasom

Hiánypótló „lejárati útmutató” készült


Tovább olvasom

Related posts

A tisztogató

eteltcsakokosan

86 tonna jelöletlen zöldséget foglaltak le Pest megyében

eteltcsakokosan

Biztonság a konyhában

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató