Ételtcsakokosan

Miért keserű?…

2021.04.15.Nincs hozzászólás

Görgess lejjebb!

Miért szoktak keserűek lenni a boltban vásárolt zacskós saláták?
Nagyon sokféle saláta van a kereskedelemben, ezek némelyike többé-kevésbé kesernyés, keserű ízű. Az endívia, a ruccola, a gyermekláncfű alapvetően keserű ízű; a cikória a fény, a hosszú tárolás hatására válik keserűvé. A keserű íz azonban nemcsak a fajtától, változattól függ, hanem a termelés körülményeitől is (nedvesség, hőmérséklet stb.).
A keserűség tehát nem a csomagolás módjától függ.

Legfrissebb cikkek


Az igazi törköly íz


Tovább olvasom

Tej vagy nem tej?


Tovább olvasom

Related posts

Ami nekünk egészséges, a kutyának végzetes is lehet!

eteltcsakokosan

Piacon is biztonságosan

eteltcsakokosan

A termesztő boldogsága és a kakaóbab íze

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató