Ételtcsakokosan

Karácsonyi receptverseny

2014. december 1.
karacsonyi_asztal-400x266

Kedves Olvasóink!

Mi is szeretnénk kivenni a részünket az adventi készülődésből és Önökkel együtt összeállítani egy tökéletes karácsonyi menüt. Három héten át tartó játékunkban recepteket várunk és minden héten egy Ételt csak okosan ajándékcsomagot küldünk a szerkesztőségünk által legjobbnak ítélt receptért. A recepteket csütörtök éjfélig lehet beküldeni e-mailben az info@eteltcsakokosan.hu címre és a győztes nevét minden pénteken közöljük.

A játék 2014. december 1-jétől december 18-ig tart.

Első héten (2014. december 1-4.) karácsonyi előétel és/vagy leves recepteket, második héten (2014. december 8-11.) főétel recepteket és legvégül a harmadik héten (2014. december 15-18.) desszert recepteket várunk.

karacsonyi_asztal-400x266

December 19-én közzétesszük a teljes menüt, ami a három nyertes receptből áll össze, és kiegészítjük élelmiszerbiztonsági tanácsokkal.

A nyereménycsomag tartalma: edényfogó kesztyű, spatula, salátatartó, kötény és mágneses bevásárlólista.

A nyereménycsomagot postai úton kerül kézbesítésre, így a recepttel együtt a postázási címüket is írják meg.

Játsszon velünk, küldje el kedvenc karácsonyi receptjét!karácsony_asztal-400x571 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Világnapot kapott az élelmiszerbiztonság

eteltcsakokosan

Megfontoltan gyűjtsünk medvehagymát

eteltcsakokosan

Honnan tudhatom hogy?…

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató