Ételtcsakokosan

Karácsonyi receptverseny

2014. december 1.
karacsonyi_asztal-400x266

Kedves Olvasóink!

Mi is szeretnénk kivenni a részünket az adventi készülődésből és Önökkel együtt összeállítani egy tökéletes karácsonyi menüt. Három héten át tartó játékunkban recepteket várunk és minden héten egy Ételt csak okosan ajándékcsomagot küldünk a szerkesztőségünk által legjobbnak ítélt receptért. A recepteket csütörtök éjfélig lehet beküldeni e-mailben az info@eteltcsakokosan.hu címre és a győztes nevét minden pénteken közöljük.

A játék 2014. december 1-jétől december 18-ig tart.

Első héten (2014. december 1-4.) karácsonyi előétel és/vagy leves recepteket, második héten (2014. december 8-11.) főétel recepteket és legvégül a harmadik héten (2014. december 15-18.) desszert recepteket várunk.

karacsonyi_asztal-400x266

December 19-én közzétesszük a teljes menüt, ami a három nyertes receptből áll össze, és kiegészítjük élelmiszerbiztonsági tanácsokkal.

A nyereménycsomag tartalma: edényfogó kesztyű, spatula, salátatartó, kötény és mágneses bevásárlólista.

A nyereménycsomagot postai úton kerül kézbesítésre, így a recepttel együtt a postázási címüket is írják meg.

Játsszon velünk, küldje el kedvenc karácsonyi receptjét!karácsony_asztal-400x571 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

A bolti szalámik mitől "olyan" kemények?

eteltcsakokosan

Biztonság a konyhában

eteltcsakokosan

Biztosan jó, ha „steril”?

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató