Pokorny Lia, Rákóczi Feri és Szilágyi Áron művészi jellegű rövidfilmekben hívja fel a figyelmet az élelmiszerbiztonság jelentőségére. A színész, az olimpiai bajnok kardvívó és a Class FM műsorvezetője hangsúlyozza: mindannyian tehetünk azért, hogy az asztalunkra kerülő étel jó minőségű legyen.
Kapcsolódó tartalmak
Allergén az ételekben…
Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?
Tovább olvasom
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom