Ételtcsakokosan

Borssó Bistro – magyar klasszikusok, francia zamatokkal

2013. szeptember 1.
IMGP9325mod21-300x146

Szeptemberben ebben az étteremben költheti el vacsoráját Facebook-játékunk nyertese három barátjával. Íme egy kis kedvcsináló!

IMGP9325mod21-300x146

Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval.

Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.

Séfünk, Kovács Norbert kitűnő szakmai hozzáértésével olyan ételkölteményeket képes a tányérra varázsolni, amilyet mi elképzeltünk. Jó minőségű alapanyagok, modern konyhai technológia, kreativitás és folyamatos megújulás – ez az, amit munkájában a legfontosabbnak tart.

foto-31-300x209

Ezért étlapunkon francia ételkülönlegességek mellett hagyományos magyar fogások is szerepelnek, ám ezek nem csak ízükben, hanem megjelenésükben is valami újat nyújtanak, egy különleges gasztronómiai és vizuális élményt. Az ötletgazdag konyhánk révén méltán kerültünk be igen rövid idő alatt Budapest legelismertebb éttermei közé.

Szezonálisan megújuló étlapunkon kívül, heti ajánlatunkból is válogathatnak vendégeink.

foto-11-300x222

Fontosnak tartjuk, hogy ételeink mellé a megfelelő borokat is fel tudjuk szolgálni, ezért gondos válogatással állítottuk össze borlapunkat. Rendszeresen tartunk borvacsorákat is, ahol neves borászok mutatják be jobbnál jobb nedűiket, melyek kóstolása a séfünk által kreált menüsorral és egy kis jazz zenével válik igazán különleges élménnyé.

Tel: +36-1-789-0975
Tel: +36-20-807-7087

E-mail: info@borsso.hu

Web: www.borsso.hu

https://www.facebook.com/Borsso.Bistro

BorssĂł-logo-300x297

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Sűrítés, rántás, habarás

eteltcsakokosan

A mesés Kelet misztikuma – a goji bogyó

eteltcsakokosan

Már a víz sem a régi. Szerencsére! II.

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató