Ételtcsakokosan

Vöröshagyma

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A hagymaféléket hűvös, száraz, szellős helyen kell tárolni

2

Ha nagyobb mennyiségű hagymát tárolunk, érdemes időközönként átválogatni

3

A hagymát pucolását követően mossuk meg, majd csepegtessük le

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Válasszunk kétmillióból!

eteltcsakokosan

A héjában van a vitamin…!

eteltcsakokosan

10 dolog… amit a görögdinnyéről tudni kell

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató