Ételtcsakokosan

Vöröshagyma

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A hagymaféléket hűvös, száraz, szellős helyen kell tárolni

2

Ha nagyobb mennyiségű hagymát tárolunk, érdemes időközönként átválogatni

3

A hagymát pucolását követően mossuk meg, majd csepegtessük le

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Zsázsa az ablakban

eteltcsakokosan

Így készíts gombás ételeket!

eteltcsakokosan

Készíts házilag mustot

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató