Ételtcsakokosan

A tanulás mellett a játék is nagy szerepet kapott

2020. március 11.
IMG_20200227_100411.jpg

A Herman Ottó Általános Iskola diákjait látogattuk meg, immár második alkalommal. Ezúttal a Mese habbal, szülinappal című mesekönyvünk kapcsán beszélgettünk a gyerekkel az élelmiszerbiztonságról. A kicsiktől a nagyokig mindenki nagyon aktívan, érdeklődően és figyelmesen vett részt a foglalkozásokon. A tanulás mellett a játék is nagy szerepet kapott, hiszen játszva lehet legeredményesebben elsajátítani az új ismereteket. A legügyesebbeket ajándékokkal is megjutalmaztuk, amelyekért vérre menő harc folyt. Mindig szívesen látogatunk el többször is egy iskolába, ha ilyen lelkes gyereksereg fogad minket.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Teázási szokások

eteltcsakokosan

Itt a Farsang, áll a bál

eteltcsakokosan

5 alapszabály, ami megóvhatja egészségét

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató