Ételtcsakokosan

Megehetem?…

2020. január 16.

Mélyhűtőben találtam bizonytalan korú füstölt csülköt egyben, megehetem?

Az élelmiszer-előállítás és -tárolás körülményeinek ellenőrzöttnek kell lennie, ebbe beletartozik a fagyasztva tárolás is, ahol regisztrálják a fagyasztó hőmérsékletét. Ezeket a tárolási, fagyasztási értékeket a háztartási hűtők nem tudják biztosítani, azok rövid idejű átmeneti fagyasztva tárolásra rendeltettek. A bizonytalan idejű termék esetében már olyan változások mehettek végbe, melyek a termék élvezeti értékét és biztonságát is befolyásolhatják, így javasolt az ilyen bizonytalan korú terméket nem elfogyasztani.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Spárgasíp

eteltcsakokosan

Hogyan válasszunk bevásárló alkalmatosságot?

eteltcsakokosan

Fürtös vitaminbomba – A ribizli

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató