Ételtcsakokosan

Kiadványainak híre eljutott a határon túlra is

2019. szeptember 18.
IMG_20190628_1150099.jpg

A Nébih gyerekeknek szóló kiadványainak híre eljutott a határon túlra is, hiszen nemrég szatmárnémetiből kerestek fel bennünket. A Hans Lindner Alapítvány egyik projektjének keretében a szakácsművészetet és a helyes konyhatechnikát szeretné megismertetni a fiatalokkal, amihez kitűnő alapul szolgálnak az oktatást segítő anyagaink. Kérésükre eljuttattuk hozzájuk a Tiszta kézzel ovis füzetet, a Mese habbal, szülinappal című mesekönyvet és a Maradék nélkül programunk kiadványait is. Nézzétek meg a képeket, ahol a gyerekek birtokba vették mindezeket.
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu  
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Vákuumcsomagban vagy más csomagban?…

szucseva

Milyen a „márkázott” vaj?…

eteltcsakokosan

Sokoldalú piros bogyók

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató