Ételtcsakokosan

Cukor

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A cukrot lezárva, fénytől, hőtől, nedvességtől védve tároljuk. Mindig tiszta evőeszközzel vegyük ki a szükséges mennyiséget.

2

Tiszta, száraz, hűvös helyen tároljuk. Érdemes egy jól zárható üvegbe áttölteni, hogy megakadályozzuk a molyhosodást.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mielőtt elindulunk nyaralni!

eteltcsakokosan

A Föld egy lángos

eteltcsakokosan

Mi a különbség az élelmiszer-fertőzés és az élelmiszer-mérgezés között?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató