Ételtcsakokosan

Bulgur

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

Felhasználás előtt alaposan mossuk át.

2

Az előzetes párolás miatt a bulgurt tulajdonképpen alig kell főzni, elkészítéséhez elegendő a forrázás. Méretét tekintve többféle kapható az üzletekben a rizsszem nagyságútól a búzaszem, fél búzaszem nagyságún át a búzadara méretűig.

3

A nagy szeműt köretként fogyasztják, az apró szeműből salátákat, fasírtot is készítenek.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Ne kísérletezz a gombákkal!

eteltcsakokosan

Bemutatkozik az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság

eteltcsakokosan

Kérje a konyhai őrangyal segítségét!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató