Ételtcsakokosan

Tejes kukorica

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A főtt tengeri készítésekor a főzővizet nem kell megsózni, mert a túl sok só, illetve a hosszú főzési idő keménnyé és ízetlenné teheti a szemeket. A frissen főtt kukoricához jól illik a só (mértékkel!), a vaj, esetleg az olíva-vagy lenmagolaj.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Zöld, sárga, csíkos hajócskák

eteltcsakokosan

Otthonról hozott dobozok veszélye

eteltcsakokosan

Gabona babona

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató