Ételtcsakokosan

Sóska

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A hűvösebb, nedvesebb időben szedett levelek enyhébb ízűek, kevésbé savanyúak.

2

A piacon válasszunk élénk zöld, fényes, hibátlan leveleket. A fiatalabb levelek ere vékonyabb, ezért tisztításuk könnyebb. A fonnyadásnak indult levelek sajnos már elvesztették zamatukat.

3

Ha nem tudjuk a vásárlás/szedés napján feldolgozni, válogassuk át és tegyük szellős papírzacskóba.

4

A hűtőszekrényben 2-4 napig tárolhatjuk.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Egy könnyű epres recept

eteltcsakokosan

Grépfrút

eteltcsakokosan

Milyen növényi "tejek" közül válogathatunk?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató