Ételtcsakokosan

Sonka

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A hagyományos nyers füstölt sonkát főzésig hűvös, szellős helyen kell tárolni.

2

Főzés után már hűtve kell tárolni a sonkát.

3

Ha frissen szeletelt sonkát vásárolunk, akkor használjuk fel azt 24 órán belül.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mennyire egészségtelenek az odaégett ételek?

eteltcsakokosan

Lakodalom okosan

eteltcsakokosan

Mindig forrald fel!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató