• Nyitóoldal
  • Aktuális
    • Cikkek
    • HÍrek
    • Podcast
    • Receptek
    • Nébih novella
  • Kvíz
  • Konyhasziget
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • Különszám
  • Szakértő válaszol
    • Konkrét
    • Olvasói kérdésre válaszolunk!
    • Grafikák
    • Konyhai útmutató
    • Gyereksarok

Ételt csak OKOSAN

Élelmiszerbiztonságról mindenkinek

0 / 5

Zsemlemorzsa

Felhasználási javaslat

1. lépésTárolása szobahőmérsékleten, fénytől elzárva, jól zárható, száraz helyen ideális.

További alapanyagok

  • Sárgarépa

    Sárgarépa
  • Szegfűgomba

    Szegfűgomba
  • Póréhagyma

    Receptor
  • Pisztráng

    Receptor
  • Jégcsapretek

    Receptor
  • Édesburgonya

    Receptor
  • Alma

    Receptor
  • Sárgabarack

    Sárgabarack
  • Szilva

    Szilva
  • Spenót

    Spenót
  • Gesztenye

    Receptor
  • Oliva olaj

    Receptor
  • Kuszkusz

    Receptor
  • Kagyló

    Receptor
  • Őzlábgomba

    Receptor
  • Lencse

    Receptor
  • Kacsahús

    Receptor
  • Túró

    Túró
  • Tepertő

    Tepertő
  • Cukor

    Receptor
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Hírlevél feliratkozás

Copyright © 2016 Ételt csak okosan! - Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.Elfogad