• Nyitóoldal
  • Aktuális
    • Cikkek
    • HÍrek
    • Podcast
    • Receptek
    • Nébih novella
  • Kvíz
  • Konyhasziget
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • Különszám
  • Szakértő válaszol
    • Konkrét
    • Olvasói kérdésre válaszolunk!
    • Grafikák
    • Konyhai útmutató
    • Gyereksarok

Ételt csak OKOSAN

Élelmiszerbiztonságról mindenkinek

0 / 5

Virsli

Felhasználási javaslat

1. lépésMinden esetben hűtőszekrényben kell tárolni

2. lépés Felbontás után a maradékot hűtve kell tárolni és maximum 2 napon belül el kell fogyasztani

További alapanyagok

  • Vöröshagyma

    Vöröshagyma
  • Birsalma

    Receptor
  • Tengeri herkentyűk

    Tengeri herkentyűk
  • Ringló

    Ringló
  • Borsó

    Receptor
  • Margarin

    Receptor
  • Sütőpor

    Sütőpor
  • Naspolya

    Receptor
  • Uborka

    Uborka
  • Olaj

    Receptor
  • Szár- és metélőzeller

    Szár- és metélőzeller
  • Tőkegomba

    Tőkegomba
  • Körte

    Receptor
  • Sütőtök

    Sütőtök
  • Tojás

    Tojás
  • Őzlábgomba

    Receptor
  • Szilva

    Szilva
  • Mák

    Receptor
  • Bab

    Receptor
  • Kávé

    Receptor
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Hírlevél feliratkozás

Copyright © 2016 Ételt csak okosan! - Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.Elfogad