• Nyitóoldal
  • Aktuális
    • Cikkek
    • HÍrek
    • Podcast
    • Receptek
    • Nébih novella
  • Kvíz
  • Konyhasziget
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • Különszám
  • Szakértő válaszol
    • Konkrét
    • Olvasói kérdésre válaszolunk!
    • Grafikák
    • Konyhai útmutató
    • Gyereksarok

Ételt csak OKOSAN

Élelmiszerbiztonságról mindenkinek

0 / 5

Őzlábgomba

Felhasználási javaslat

1. lépésAz őzlábgomba tönkje csak szárítva (és porítva) használható.

További alapanyagok

  • Tök

    Tök
  • Tőkegomba

    Tőkegomba
  • Felezett serpenyő

    Receptor
  • Csokoládé

    Receptor
  • Oliva olaj

    Receptor
  • Lencse

    Receptor
  • Vadhús

    Vadhús
  • Étolaj

    Receptor
  • Joghurt

    Receptor
  • Cukor

    Receptor
  • Áfonya

    Receptor
  • Libahús

    Receptor
  • Borsó

    Receptor
  • Tuskógomba

    Tuskógomba
  • Kukorica

    Receptor
  • Olaj

    Receptor
  • Bébiételek és tápszerek

    Receptor
  • Zsír

    Zsír
  • Szőlő

    Szőlő
  • Ecet

    Receptor
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Hírlevél feliratkozás

Copyright © 2016 Ételt csak okosan! - Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.Elfogad