• Nyitóoldal
  • Aktuális
    • Cikkek
    • HÍrek
    • Podcast
    • Receptek
    • Nébih novella
  • Kvíz
  • Konyhasziget
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • Különszám
  • Szakértő válaszol
    • Konkrét
    • Olvasói kérdésre válaszolunk!
    • Grafikák
    • Konyhai útmutató
    • Gyereksarok

Ételt csak OKOSAN

Élelmiszerbiztonságról mindenkinek

0 / 5

Hajdina

Felhasználási javaslat

1. lépésFelhasználás előtt alaposan át kell mosni. Tárolása szobahőmérsékleten, fénytől elzárva, jól zárható, száraz helyen ideális

További alapanyagok

  • Lilahagyma

    Receptor
  • Tök

    Tök
  • Almaecet

    Receptor
  • Megmaradt étel

    Receptor
  • Mandula

    Receptor
  • Eper

    Receptor
  • Sonka

    Sonka
  • Tejes kukorica

    Tejes kukorica
  • Tészta

    Tészta
  • Tojás

    Tojás
  • Szeder

    Szeder
  • Szár- és metélőzeller

    Szár- és metélőzeller
  • Sárgadinnye

    Sárgadinnye
  • Ringló

    Ringló
  • Csomagolt saláta

    Receptor
  • Dara

    Receptor
  • Tej

    Tej
  • Fejtőbab

    Receptor
  • Vaniliarúd

    Vaniliarúd
  • Virsli

    Virsli
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Hírlevél feliratkozás

Copyright © 2016 Ételt csak okosan! - Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.Elfogad