Ételtcsakokosan

Fodros kel

2021. július 23.

Felhasználási javaslat

1

A levelekről vágjuk le a fás szárat, a kókadt, hervadt leveleket távolítsuk el! A két percig forró vízben blansírozott, majd jeges vízben lehűtött leveleket lefagyasztva a fodros kel nyolc-tíz hónapig is eláll fagyasztónkban.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Ezeket nézd meg mindig a címkén!

eteltcsakokosan

Mit jelent ez a mondat a szalámin?…

eteltcsakokosan

Folyadékpótlás a hőségben gyógyteákkal

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató