Ételtcsakokosan

Csokoládé

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A csokoládét fénytől, intenzív szagoktól és illatoktól, nedvességtől és magas páratartalomtól védve tároljuk. Az optimális tárolási hőmérséklet 12-20 °C között van.

2

Helyes tárolási körülmények között az étcsokoládé akár másfél évig, a tejcsokoládé egy évig is eltartható.

3

Mindig nézzük meg a minőség megőrzési időt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

A tálcás védőgázas darált hús mitől lehet büdös? …

szucseva

5 alapszabály, ami megóvhatja egészségét

eteltcsakokosan

Újfajta jelölések az élelmiszerek címkéin

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató