• Nyitóoldal
  • Aktuális
    • Cikkek
    • HÍrek
    • Podcast
    • Receptek
    • Nébih novella
  • Kvíz
  • Konyhasziget
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • Különszám
  • Szakértő válaszol
    • Konkrét
    • Olvasói kérdésre válaszolunk!
    • Grafikák
    • Konyhai útmutató
    • Gyereksarok

Ételt csak OKOSAN

Élelmiszerbiztonságról mindenkinek

0 / 5

Aszalt gyümölcs

Felhasználási javaslat

1. lépésAszalt gyümölcsök esetén molyosodás, penészedés előfordulhat, ennek szemmel látható jeleire legyen figyelemmel.

További alapanyagok

  • Kukorica

    Receptor
  • Csirkemáj

    Receptor
  • Medvehagyma

    Receptor
  • Retek

    Retek
  • Málna

    Receptor
  • Paprika

    Receptor
  • Bab

    Receptor
  • Mandula

    Receptor
  • Zöldbab

    Zöldbab
  • Édesburgonya

    Receptor
  • Birsalma

    Receptor
  • Kuszkusz

    Receptor
  • Kagyló

    Receptor
  • Őrölt fűszerek

    Receptor
  • Áfonya

    Receptor
  • Nokedli

    Receptor
  • Spárga

    Spárga
  • Naspolya

    Receptor
  • Alma

    Receptor
  • Ananász

    Receptor
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Hírlevél feliratkozás

Copyright © 2016 Ételt csak okosan! - Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.Elfogad