• Nyitóoldal
  • Aktuális
    • Cikkek
    • HÍrek
    • Podcast
    • Receptek
    • Nébih novella
  • Kvíz
  • Konyhasziget
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • Különszám
  • Szakértő válaszol
    • Konkrét
    • Olvasói kérdésre válaszolunk!
    • Grafikák
    • Konyhai útmutató
    • Gyereksarok

Ételt csak OKOSAN

Élelmiszerbiztonságról mindenkinek

2021-01-28 by

Mi kell ahhoz, hogy?…

Milyen engedély kell ahhoz, hogy piacon tejet-sajtot árulhassak?

Amennyiben a tej saját termelésből, és a sajt ennek feldolgozásából származik, az értékesítés és a sajt előállítás kistermelőként végezhető, nyilvántartásba vételt követően, az erre vonatkozó szabályok betartásával. A kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és értékesítés feltételeiről szóló 52/2010 (IV. 30.) FVM rendelet lehetőséget biztosít arra, hogy regisztrált kistermelő kis mennyiségű, saját maga által megtermelt alapterméket, illetve abból saját maga által előállított élelmiszert értékesítsen. A kistermelői élelmiszer előállítás és forgalmazás feltételeiről általános tájékoztatás olvasható a NÉBIH honlapján

https://portal.nebih.gov.hu/web/guest/-/tajekoztato-a-kistermeloi-elelmiszertermeles-eloallitas-es-forgalmazas-felteteleirol

Filed Under: Állandó, Egyéb, Olvasói kérdésre válaszolunk!

Nébihmondja

Facebook

Legutóbbi bejegyzések

  • Milyen a „márkázott” vaj?…
  • Frissen fogyasztandó!
  • Folytatódik a Maradék nélkül
  • Miben más mint a többi?…
  • Biztonság a konyhában
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Hírlevél feliratkozás

Copyright © 2016 Ételt csak okosan! - Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.Elfogad