• Nyitóoldal
  • Aktuális
    • Cikkek
    • HÍrek
    • Podcast
    • Receptek
    • Nébih novella
  • Kvíz
  • Konyhasziget
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • Különszám
  • Szakértő válaszol
    • Konkrét
    • Olvasói kérdésre válaszolunk!
    • Grafikák
    • Konyhai útmutató
  • Gyereksarok

Ételt csak OKOSAN

Élelmiszerbiztonságról mindenkinek

2018-07-19 by

Konkrét – A fagyasztás

Igazi íz, illat és szín kavalkád vár bennünket a kertekben és a piacokon ilyenkor nyáron. Folyamatosan érnek az ellenállhatatlan, zamatos, vitamindús gyümölcsök és zöldségek. Piros színükkel csalogatnak a paradicsomok, a tűzpiros és méregzöld paprika szeletek harsognak a fogunk alatt, a rántott hús mellett fokhagymás, tejfölös uborkasaláta hívogat. De vajon mit tehetünk, hogy télen ezek ne csak emlékek legyenek? Nézzétek csak, szakértőnk tudja a választ!

 

Filed Under: Állandó, Egyéb, Konkrét

Nébihmondja

Facebook

Legutóbbi bejegyzések

  • Miért tesznek minden hústermékbe valamilyen cukrot?…
  • Vajon ugyanakkora az értékes tápanyag-, vitamintartalma?…
  • A tél csemegéje a naspolya
  • Sűrítés, rántás, habarás
  • Milyen feltételek kellenek a kimérős áruhoz?…
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Hírlevél feliratkozás

Copyright © 2016 Ételt csak okosan! - Minden jog fenntartva!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra.Elfogad